logo
  • Home
  • Achtergrond Informatie

Achtergrond Informatie

Dit deel van de site is bedoeld u te informeren over het hoe, wat en waarom. Verschillende ziektebeelden, definities, medicamenten en mechanismen worden hier uitgelegd. Wellicht dat u als bezoeker van deze site hierdoor zich een beter beeld kan vormen over bepaalde zaken. Alle informatie die hier uitgeschreven staat heeft betrekking op de cursussen en opleidingen die u bij ons kan volgen. 

Voor de cursist
Wij vinden het belangrijk dat u als cursist weet hoe de anatomie van de mens in elkaar steekt met betrekking tot de functie van hart en longen en de circulatie. Ook vinden wij het belangrijk dat u op de hoogte bent van een aantal ziektebeelden waarmee u in het dagelijkse leven te maken kunt krijgen en waarbij een patiënt, cliënt of slachtoffer een beroep op u doet. Kortom een prima voorbereiding of naslagwerk voor de cursus die u gaat
 
Voor de doelgroep
Het is heel goed mogelijk dat u als patiënt, cliënt of slachtoffer meer uitleg wenst over een bepaald onderwerp. Mogelijk heeft u vragen over iets dat u met uw arts of verpleegkundige besproken heeft. Uitleg over de meest gebruikte medicijnen (bij hart-, vaat en longziekten vindt u hier terug. Maar wees vooral niet terughoudend uw arts, apotheker of verpleegkundige te raadplegen!

 

corner left-topcorner right-top
Kiezen voor Scholing

is kiezen voor Kwaliteit
corner left-bottomcorner right-bottom

Neem contact met ons op

 
Reanimatie Trainingsbureau Asystolie
2e Weteringsewal 9
6661 NC ELST

Tel: 06-53766836
E-mail: info@reanimeren.com

Rabobank Oost Betuwe
Rekening nummer: NL64RABO0157747093

BTW
BTW nummer: NL164883666.B01

Handelsregister Centraal Gelderland
Registratie nummer: 51008912

Isolde Voorthuijsen
CCU/EHH verpleegkundige Rijnstate
Instructeur: BLS/AED, PBLS, ILS, ALS (provider)
 
Jolanda Britstra
IC/CCU/ verkoeververpleegkundige Alysis
Instructeur: BLS/AED, PBLS, ALS
 
Erik Goorman
CCU/SEH verpleegkundige Radboud UMCN
Instructeur: BLS/AED, ILS