logo

Referenties

RadboudUMC te Nijmegen

Sinds 2004 wordt er training gegeven in BLS, AED, ritme - en geleidingsstoornissen, het interpreteren van een 12 afleidingen ECG en Advanced Life Support aan de volgende verpleegafdelingen: Spoedeisende hulp, Medium Care, Anesthesie en Hartbewaking.

Rijnstate ziekenhuis - Alysis Zorggroep te Arnhem

Op de afdeling Intensive Care wordt door ons coaching aangeboden aan trainers van de IC voor het reanimatieteam. De coaching betreft voorbereiding op de hoogwaardige ERC gecertificeerde ALS cursus die dit ziekenhuis aan hun trainers faciliteerd.

Gezondheidscentrum 'De Vuursteen' te Molenhoek

Sinds 2004 wordt aan de medewerkers van de huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en ergo-therapeuten de cursus BLS en AED verzorgd. Alle praktijken laten zich jaarlijks scholen.

Gezondheidscentrum 'De Kroonsteen' te Malden

Sinds 2004 wordt aan de medewerkers van de huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en ergo-therapeuten de cursus BLS en AED verzorgd. Alle praktijken laten zich jaarlijks scholen.

Mondhygiënistenpraktijk Probet te Apeldoorn en Vaassen

Deze praktijk kiest al jaren voor gedegen reanimatieonderwijs via onze organisatie. Elk half jaar maakt men gebruik van een herhalingscursus. Deze praktijk heeft gekozen voor de BLS cursus, inclusief de 'Dental specialisatie'

Mondhygiënepraktijk Deventer te Deventer

Sinds begin 2007 gestart met de cursus Eerste hulp, reanimatie (BLS) en het gebruik van een AED. De cursus is geheel op maat gemaakt en wordt inclusief 'Dental specialisatie' aangeboden. De cursus kan (half)jaarlijks herhaald worden.

Mondhygiënepraktijk Zutphen te Zutphen

Sinds begin 2009 gestart met de cursus reanimatie (BLS) en het gebruik van een AED. De cursus is geheel op maat gemaakt en wordt inclusief 'Dental specialisatie' aangeboden.

Tandartspraktijk Kouters & Kouters

Alle bijna 20 medewerkers van deze moderne tandartsenpraktijk krijgen sinds 2009 ieder jaar de cursus BLS en AED aangeboden.

Sport & Lifestyle Centre Derks te Wijchen

Dit sportscentrum laat het gehele personeel jaarlijks scholen in BLS en AED scholing. Het sportcentrum beschikt over een eigen AED en kan dus snel ingrijpen indien bij een klant of bij eigen personeel iemand acuut getroffen wordt door een levensbedreigende hartritmestoornis.

Centrum voor Fysiotherapie Westduinen

Sinds 2009 wordt via Pro-Education de BLS en AED cursus gegeven.

Sporcentrum 'De Studio' te Elst

Sinds 2007 wordt in dit moderne sportcentrum de cursus BLS en AED aan de medewerkers aangeboden. Deze gedreven groep medewerkers werd tijdens de spinning marathon een AED te leen aangeboden door ons bedrijf. Inmiddels hebben ze een AED aangeschaft. Zowel de cursus als onderhoud van de AED wordt door ons uitgevoerd.

Jansen & van Ralen Bouwonderneming te Oosterhout

Sinds 2009 wordt aan de medewerkers van dit aannemersbedrijf de cursus BLS en AED gegeven

Ondernemerscetrum 'De Schalm' te Andelst

Sinds begin 2008 gestart met de cursus reanimatie (BLS) en het gebruik van een AED.j

ROC Aventus te Apeldoorn

Deze ROC laat haar trainingsmateriaal onderhouden bij ons trainingsbureau.

Pro-Education Post-HBO en Masteropleidingen

Sinds begin 2007 verzorgd ons trainingsbureau de cursus BLS en AED voor paramedici. Hierbij merken wij op dat de cursussen die hier gegeven worden geacrediteerd zijn!

Neem contact met ons op

 
Reanimatie Trainingsbureau Asystolie
2e Weteringsewal 9
6661 NC ELST

Tel: 06-53766836
E-mail: info@reanimeren.com

Rabobank Oost Betuwe
Rekening nummer: NL64RABO0157747093

BTW
BTW nummer: NL164883666.B01

Handelsregister Centraal Gelderland
Registratie nummer: 51008912

Isolde Voorthuijsen
CCU/EHH verpleegkundige Rijnstate
Instructeur: BLS/AED, PBLS, ILS, ALS (provider)
 
Jolanda Britstra
IC/CCU/ verkoeververpleegkundige Alysis
Instructeur: BLS/AED, PBLS, ALS
 
Erik Goorman
CCU/SEH verpleegkundige Radboud UMCN
Instructeur: BLS/AED, ILS